top of page

Meistä

Rakentajan Halli Hausjärven Kaluste

Perheyritys

Hausjärven kaluste on perhe yritys joka toimii tällä hetkellä toisessa sukupolvessa. Yrityksemme arvoihin kuuluu ystävällinen asiakaslähtöinen palvelu ja korkealaatuinen puusepän käden jälki. 

Yritys on perustettu 1984, joka takaa pitkän historian sekä ammattitaidon vaativissakin projekteissa. 

 

Hausjärven Kaluste Hannu Virtanen

Tapaa Omistaja 

Hannu Virtasella on yli 20 vuoden kokemus puusepän työssä, johon koulutuksen hän sai Lahden teknillisestä opistosta. Hänen otteensa työhönsä on rehti, rehellinen ja luotettava joka myös näkyy asiakastyytyväisyydessä. Hänet valittiin vuonna 2015 vuoden yrittäjäksi sekä hän on myös aktiivisena jäsenenä Lions Clubissa. 

Hausjärven Kaluste
Sijaintimme 

Yrityksellämme on kaksi hallia, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin palveluihin. Kalustajan hallissa saamme aikaiseksi käsintehdyt mittatilaus- sekä maalaustyöt. Voit myös vierailla kalustemyymälässämme

Rakentajanhallin on taas sinulle, joka haluat tehdä itse ja tarvitset ehkä konsultointia sekä raaka-aineita projektiisi. Tästä hallista löydät varmasti kaiken mitä etsit.

Hausjärven Kaluste
Asiakastyytyväisyys 

Me Hausjärven kalusteella seisomme sanojemme sekä työmme takana. Meille on tärkeää, että jokainen projekti hoidetaan kunnolla oikein alusta asti. Hoidamme vastuumme huolella ja olemmekin saaneet Rating Alfa luottoluokituksesta A+ arvosanan. 

bottom of page