Jalkalistat, kattolistat ja vuorilistat Hausjärveltä Helsinkiin asti

Yhteystiedot

Tuotamme ja myymme rakennuskäyttöön sopivia puusta valmistettuja listoja, levyjä ja sahatavaraa. Pääasiallisia tuoteryhmiämme ovat jalkalistat, kattolistat ja vuorilistat, jotka soveltuvat uudis- sekä saneerauskohteisiin, sisä- ja ulkotiloihin. Oikein valitut listat tuovat sisustukseen ajatonta kauneutta ja lämpöä. Tuotamme myös monipuolista sahatavaraa ja myymme erilaisia puutöissä käytettäviä metallituotteita, kuten sahoja, vasaroita, pultteja ja nauloja. Olipa työmaasi Hausjärvellä tai kauempana Helsingissä asti, kannattaa tulla tutustumaan myymäläämme rakentajain tuotteisiin!

Soita ja tilaa

Laatutuotteita rakentajille

Aivan kuten kalustepuolella, ovat rakentajille suunnatut puutuotteemme erittäin korkealaatuisia ja luotettavia. Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta, erityisesti valmistamistamme listoista. Korkealaatuisia puulistoja käytetään talojen ja kiinteistöjen sisä- ja ulkopuolella monenlaisissa käyttötarkoituksissa. Mittojen mukaiset,
laadukkaasta kotimaisesta puusta valmistetut listat antavat sisustukselle kauniin loppusilauksen. Toimitamme listoja ja paneeleita myös valmiiksi pintakäsiteltynä halutulla sävyllä. Kysy tarjous!


Tuotamme monipuolisia höylä- ja sahatuotteita, ja tarjontamme onkin Suomen kattavin. Meiltä saa myös perinteistä sahatavaraa ja kestopuuta. Rautakauppamme puolelta löydät rakentamiseen ja pihatöihin tarkoitetut tuotteet vasaroista ja nauloista haravoihin. Tutustu rakentajille suunnattuun tuotevalikoimaamme ja rautakauppaan oheisten linkkien kautta.

Valmistamme ja myymme rakentajille:

Ympärihöylätyt

Saha- ja kestopuu