Keittiökalusteet ja puukalusteet Hausjärveltä Helsinkiin

Yhteystiedot

Hausjärven Kaluste Oy tuottaa ja myy laadukkaita kotimaisia keittiökalusteita, sisustusta, kalusteita ja puutavaroita jo yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimamme ulottuu keittiöstä makuuhuoneeseen, oviin, lipastoihin ja moniin muihin puusta valmistettuihin huonekaluihin. Tuotteemme sopivat erinomaisesti mihin tahansa asuintilaan sekä yritystiloihin ja muiden kiinteistöjen sisustukseen. Ne soveltuvat myös ulkokäyttöön puutarhasta terassille. Asiakaskuntamme on laaja; teemme kalusteita sopimuksen mukaan Helsinkiin asti. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ylläty!

Tiedustele lisää tai tilaa omasi

Kalustajan hallista saat laatua ja määrää

Olemme erittäin ylpeitä puutöidemme laadusta ja monipuolisesta valikoimasta niin rakennus- kuin kalustepuolella. Tuotamme muun muassa keittiökalusteet, portaat, ovet ja ikkunat, kaikki mittatilaustyönä. Lisäksi teemme kevythirsirakennuksia mittojen mukaisesti sekä asiakkaan toiveita ja ohjeita seuraten.


Mittatilauspalvelut ovat puutavaran valmistuksen ohella yksi keskeisin palvelumme. Mittatilaustöissä voimme suunnitella niin pienet kuin suuret projektit yhdessä asiakkaan kanssa alusta loppuun. Yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet noudattavat asiakkaan toiveita, ja ne on mahdollista suunnitella erittäin yksityiskohtaisesti mitoista tyyliin ja käytettäviin materiaaleihin asti. Meiltä saat myös työtasot, vanerit, puutarhakalusteet, keinut, pihalaatat ynnä muut tuotteet ulko- ja työkäyttöön.

Tehtaanmyymälässämme on tarjolla hyvä valikoima valmiita kodinkalusteita moneen makuun. Tehtaanmyymälästämme saat lisäksi puusta valmistettuja peilejä sekä muita sisustukseen käyviä
esineitä. Teemme myös rajoitetusti alihankintatöitä muille yrityksille. 


Kysy meiltä lisää myytävistä tuotteistamme, tai tule tutustumaan valikoimaamme paikan päälle osoitteeseen Mestarintie 1, Oitti. Voit tutustua myymälämme tarjontaan arkipäivisin klo 9 - 17 ja lauantaisin klo 10 - 13. Kattavaan valikoimaamme pääsee tutustumaan myös alta löytyvien linkkien kautta. Esittelemme tehtyjä töitämme kuvasarjojen avulla.

Kiintokalusteet

Hyllyköt, lipastot

Sängyt, sohvat

Ovet, ikkunat

Pihakalusteet

Muut kalusteet